Karosseri og lakk

Jæger sitt karosseriverksted på Kokstad er et felles verksted for Jæger Sentrum Jæger Automobil og Lexus Bergen som alle er en del av Jægergruppen.

Adresse

Kokstadveien 42

5257 Kokstad

Kontakt oss: 

Tlf. 55 57 57 85

Bilskader

Vi gjør alt innen små og store skader på din Toyota eller Lexus. Vi har sertifiserte bilopprettere og lakkspesialister som reparer alt av små og store skader på din Toyota eller Lexus. Vi benytter kun originaldeler og fabrikkens godkjente reparasjons anvisninger.

Reparerer du bilen hos oss opprettholder du bilens lakk- og rustgaranti.

Ved småstriper på f.eks. et støtfanger hjørne eller andre steder, eller små «handlevogn bulker» kan vi tilby en enklere / smartere reparasjon (smart repair).
Vi kan tilby en rimelig og høy kvalitets tilnærming av slike skader til en fast pris.

Ta kontakt med oss i dag for nærmere informasjon.

Glass og steinsprut skader

Ved bilglass skader reparerer og skifter vi skadet bilglass. I noen tilfeller trenger ikke ruten å byttes, da reparerer vi den i stedet. En steinsprutskade er en begynnende sprekk, som kan utvikle seg ved temperatur svingninger. Å reparere en steinsprutskade er kostnadsfritt, du betaler ingen egenandel, forutsatt at bilen har kasko eller delkasko.

Reparasjonen tar ca 1 time og kan utføres mens du venter.
Er ruteskaden blitt til en større sprekk, må bilglasset som regel skiftes. Egenandelen for bytte av hele bilglasset avhenger av forsikringsselskapet. Skifte av rute tar ca 3 timer.
Enten du bytter eller reparerer ruten så hjelper vi deg med alt i forhold til forsikringsselskapet.

Visste du at bilglass reparasjon eller utskifting av bilglass utføres på alle Jæger Automobil sine verksteder på Kokstad, Minde og i Åsane.

Litt om oss:

For oss i Jæger er helheten et av kjerne verdiene i vår virksomhet og at vi gjør det enkelt for deg som vår kunde hvis uhell skulle oppstå. Vi har samarbeids avtale med alle forsikringsselskaper.

Vi har god kapasitet med 25 medarbeidere på karosseri / lakk og reparerer i snitt ca. 250 biler i måneden. Vi har den nødvendige kompetanse, verktøy og utstyr til å utføre den aktuelle skadereparasjon.

Kvalitet og sikre bilskadereparasjoner er viktig fokusområde slik at alle våre kunder skal være trygg på at etter en utført skadereparasjon på vårt verksted så er bilen like trygg og sikker som før skaden inntraff.