ATTRAKTIVT DESIGN

Auris Touring Sports har friske og attraktive linjer hele veien fra fronten med de stilfulle lyktene med LED-teknologi via den langstrakte takprofilen til støtfangeren bak. Den ligger stødig og bredt mot veien og virker sportslig og tidsriktig. Touring Sports er utrolig fleksibel og her har du et bagasjerom som rommer opp til 1658 liter. Dette er en bil som kombinerer det elegante med det praktiske på en enestående måte.

Auris Touring Sports er deginet med fokus på føreren. Det integrerte, innovative dashbordet kombinerer intuitive funksjoner med et stilig design som gir deg full oversikt så snart du setter deg inn.

I midtkonsollen ser du den store 7" skjermen, med Toyota Touch 2, som gir deg tilgang til en hel verden av musikk og multimediafunksjoner. Den virker sammen med det 4,2" multidisplayet som er plassert midt i instrumentpanelet der den presenterer kjøredata. Den viser informasjon om navigasjon, telefon, musikkvalg og Toyota Safety Sense-funksjoner lett tilgjengelig i synsfeltet ditt. I sum gjør teknologiene kjøringen sikrere og bidrar til enda mer kjøreglede.

STOR PLASS

Auris Touring Sports har velformede seter og kupèinteriøret er preget av kvalitetsmaterialer. I den rommelige kupèn kan du føle deg avslappet og med Toyota Skyview kan du la dagslyset strømme inn.

Setesystemet Easy Flat lar deg legge ned setene med å trykke på en knapp. En rekke oppbevaringsrom, inkludert et smart dobbeltgulv med ekstra plass under, gjør Auris TS svært praktisk og lett å like. Trenger du ekstra mye plass, har den rikelig med bagasjeplass med to-veis bagasjeromsskjuler og bagasjeromsnett som standardutstyr.

MOTORER TILPASSET ALLE BEHOV

Auris tilbys med avaserte motorteknologier slik at alle kan finne sin favoritt. Toyota tilbyr hybrid- og bensinmotorer. I dag velger de fleste den stillegående, miljøvennlige og kvikke hybridløsningen, men en helt ny bensinmotor på 1,2l med turbo er også en spennende mulighet. Den leveres både med manuell og automatisk girkasse. Den byr på utmerket drivstofføkonomi kombinert med gode ytelser og høyt dreiemoment, selv ved lave turtall.

Uansett hvilken motorisering du foretrekker, får du en bil som du vil se frem til å kjøre hver eneste gang du skal avsted.

TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense er avanserte sikkerhetssystemer som gir kontinuerlig hjelp i trafikken slik at det blir enda sikrere å kjøre. De fire teknologiene som alle er standardutstyr fra Active Sport modellene, er som følger:

  • Kollisjonsvern med autobremsing
  • Filskiftevarsel
  • Automatisk fjernlys
  • Skiltgjenkjenning.

I tillegg har Auris en rekke sikkerhetsteknologier som er standardutstyr over hele modelltilbudet.

PRISER OG UTSTYRSGRADER

AURIS TS HYBRID SPORT VISION
kr 315.000,-

Privatleie Auris TS Sport vision
3 900,- per mnd. | Startleie kr. 0,-
Bindingstid 36 mnd/45.000 km.

 

Alle priser er inkludert metallic lakk og vinterhjul

SPORT VISION

Et gjennomført dynamisk design kombinert med en omfattende utstyrspakke.

16" aluminiumsfelger
Follow-me-home hovedlys
Regnsensor
Oppvarmet elektrisk speil
Toyota Safety Sense
Automatgir
Navigasjon
Ryggekamera

DAB+ radio
Nøkkelfri start
Cruise Control
Skiltgjenkjenning
AUX og USB kobling
Bluetooth hands-free system
6 høyttalere
Automatisk klimaanlegg

Sportsseter foran
Høydejustering på fører- og passasjersete
Elektrisk korsryggstøtte på førersete
Continental vinterhjul
Metallic lakk
Knagger til handleposer
Dobbelt vareromsgulv
Setevarme

*Etabl.geb. 5 490,-. Rente 3,25%. Totale leiekostnader over 3 år: 145 890,-.

Opplev fordelene med Hybrid-teknologien!

Toyota Hybrid Brosjyre
Les katalog